dimecres, 3 d’abril del 2013

El Crèdit de síntesi:

El Crèdit de síntesi:
Que hem fet durant el crèdit de síntesi:
Teniem que agafa totes les llibretes i fer un index casi a totes i arreglaro i despres cada materia ens diuen el que tenim que fer 

La primera és?
   Orientació:Ens ha donat la professora asumpte una fulla jo i la meva compañera del grup i alla havia tot el que tenim que fe unes preguntes del dussier de Orientació i nosaltres les teniem que respondre en un full apart es tot lo que hem fet.

La segona Materia És?
          Socials:Es amb la dolos simon ens ha donat les coses que teniem que acaba i uns dos fulls on hi ha un resum de una peli que es diu tibet i unes preguntes de la  pel·licula la teniem que veure tota i fer un resum curt i contesta les preguntes i com he dit ens ha tornat les coses que teniem qe acaba les ham cavar tot i al final els teniem que entrega a la nostra professora dolos.



La tercera Materia És?
      Mates:En mates ens han donat un dossier per fer i amb aquell dossier podrem aprovar el segon trimestre i ell teniem que fer tot per entregar a la nostre professora de mates i al final ens dona la nota si hem aprovat o no.

La Quarta És?
     Català:En català ens han donat també un dossier que el teniem que fer tot a la llibreta i entregaro a la nostre professora tresa.

La Cinquena És? 
    Experimentals:També ens han donat un dosser per fer del parc de l'agulla i un resum i el teniem que entrega hem fet un escursion al parc de l'agulla amb els de la meva clase els han dona un full qe teniem qe fer alla teniem que fer fots del arbres que hi ha alla i despres fero tot al full i en dia de classe entregaro al nostre frofessor ignasi i ell ens fara la nota.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada